بانک سپه لغو تحریم شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency استخدام بانک سپه سال 95 (آخرین اخبار) مأمور خودروی حمل پول بانک سپه در تیراندازی جان باخت | رکنا آتش سوزی بانک سپه در خیابان شهید بهشتی + عکس | رکنا بانک سپه استخدام می‌کند | خبرگزاری ایلنا دانلود آهنگ سنگی هواران هانی «عموعباس بي تو قلب حرم ميگيره»+صوت - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK عمو عباس بي تو قلب حرم مي گيره عمو عباس ، بی تو قلب حرم می گیره سید مجید بنی فاطمه - شب تاسوعا محرم 94 - زمزمه خیمه آب (زمینه) دانلود تیتراژ برنامه فرمول یک از هوروش بند - دانلود آهنگ جدید دانلود مداحی حاج حسین سیب سرخی محرم 93 هیئت روضه العباس کلیپ فیلم خوفانگیز ترین جنایت د ر دنیا...عروسک های انسانی لولیتا + پخش - سرزه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا - فیش حقوقی بازنشستگان سازمان جهاد کشاورزی شهرستان سروستان - فیش حقوقی بازنشستگان اداره کل هواشناسی استان لرستان - ایستگاه تحقیقات هواشناسی کشاورزی سیلاخور سازمان جهاد کشاورزی شهرستان سروستان - فیش حقوقی شاغلین مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید - اخبار سازمان جهاد کشاورزی شهرستان استهبان - واحد حقوقی

طرز تهیه شله زرد

به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری امام حسین(ع) طرز تهیه شله زرد را در مطلب زیر ذکر کرده ایم. در ادامه بخوانید: مواد لازم برنج 2 لیوان شکر 5 لیوان گلاب 1 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری کره 100 گرم زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری خلال بادام 1/2 لیوان پودر پسته و دارچین به
تاریخ انتشار: جمعه، ٣١ شهریور ٩۶

به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری امام حسین(ع) طرز تهیه شله زرد را در مطلب زیر ذکر کرده ایم. در ادامه بخوانید:

مواد لازم

برنج 2 لیوان

شکر 5 لیوان

گلاب 1 لیوان

نمک 1 قاشق چایخوری

کره 100 گرم

زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری

خلال بادام 1/2 لیوان

پودر پسته و دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه : برنج را از شب قبل چند بار بشویید، سپس با 1 لیوان گلاب و 3 لیوان آب بگذارید خیس بخورد.

برای تهیه شله زرد ابتدا 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.

شکر را پس از اینکه برنج نیم پز شد اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته میگیرد ، اگر شله زرد شما سفت شده میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

پس از اینکه شکر حل شد خلال بادامی که 1 ساعت در گلاب خیس کرده اید و زعفران سائیده را به شله زرد اضافه نمایید ، خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا شله زرد غلیظ شود. در پایان پخت نیز کره را اضافه کنید ؛ شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید و پس از 10 دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و بگذارید سرد شود.

نکته ها : برای این که شله زرد آب نیندازد بهتر است روی حرارت ملایم اجاق یا شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید یک ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود.

حاضر است در : 50 دقیقه